USEIN KYSYTTYÄ

Kuinka kauan toimitus kestää?

Pyrimme toimittamaan tuotteet kolmen arkipäivän sisällä. Avaamme lähiaikoina myös noutomyymälän Espooseen, josta tuotteet voi hakea välittömästi. Mikäli tuote on loppu varastosta, joutuu sitä odottelemaan korkeintaan muutaman viikon.

Kuinka lataan Movemental S1:n akun?

Kytke laturin johto potkulautaan ja toinen pää pistorasiaan – yksinkertaista ja helppoa! Lataus kestää 6-8 tuntia ja vie sähköä alle 1 kwh:n, eli hintaa latauskerralle tulee vain muutamia senttejä.

Kuinka pitkään voin ajaa yhdellä latauksella?

Movemental S1:llä voit huristella jopa 35-50 km, riippuen painostasi, olosuhteista ja korkeuseroista.

Kulkeeko Movemental S1 ylämäkeen?

Movemental S1 on parhaimmillaan tasaisilla alustoilla. Jyrkissä ylämäissä takarenkaan moottorin vääntö voi joutua koville ja vauhti hidastua. Voit auttaa potkimalla jalalla lisää vauhtia. Emme kuitenkaan suosittele moottorin rasittamista äärimmilleen, koska se voi johtaa moottorin ylikuumenemiseen ja rikkoutumiseen.

Laitteeni tarvitsee korjausta tai teknistä huoltoa, mitä tehdä?

Ole meihin yhteydessä. Meillä on saatavilla varaosia ja huolto järjestyy valtuutetussa korjaamossa.

Millaisen takuun saan tuotteelle?

Myönnämme Movemental S1:lle vuoden takuun ja akulle puolen vuoden takuun. Ikävä kyllä takuu ei kata laitteen kuluvia osia (esim. renkaat ja jarrut).

Mitä voin korjata itse?

Kaikki korjaukset ja huollot tulee tehdä valtuutetulla korjaamolla. Älä modifioi Movemental S1:stä itse. Erityisesti akun ja muiden sähköosien käsittely voi olla erittäin vaarallista.

Miten estän sähköpotkulautaani tulemasta varastetuksi?

Movemental S1 on helppo kuljettaa mukana tarvittaessa myös sisätiloihin. Jos joudut jättämään sen ulos, suosittelemme käyttämään polkupyörän lukkoa (lukitse esimerkiksi etuhaarukan lävitse).

Miten pidän parhaiten huolta Movemental S1:stä?

Tarkasta laite säännöllisesti. Puhdista nihkeällä rätillä ilman tai miedolla puhdistusaineella. Älä käytä juoksevaa vettä.

Onko tuotteella palautusoikeus?

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtoon tai palautukseen 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, joten palautus on kyllä mahdollinen. Huomioithan pakettia avatessasi, että palautus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Myös pakkausten on oltava vahingoittumattomia ja myyntikelpoisia, jotta tuote voidaan laittaa takaisin myyntiin.

Voiko Movemental S1:llä ajaa kadulla?

Vuoden 2016 alussa voimaan tulleen ajoneuvolain ja tieliikennelain muutoksen (HE 24/2015) myötä Movemental S1:llä on sallittua ajaa liikenteessä. Liikennesääntöjen osalta sähköpotkulauta rinnastetaan polkupyörään.

 

Voinko ajaa heti, kun saan Movemental S1:n käsiini?

Movemental S1:n akku on esiladattu. Baanalle vaan!

Voinko ajaa sateella tai märällä kelillä?

Sähköpotkulauta kestää vähäistä vesiroisketta, mutta sillä ei tule ajaa kovassa sateessa. Älä aja sähköpotkulaudalla vesilätäkköihin tai upota sitä veteen. Takarenkaan sähkömoottori tai laitteen akusto voi vaurioitua liiasta altistumisesta vedelle tai muulle kosteudelle. Älä myöskään pese sähköpotkulautaa paineistetulla tai juoksevalla vedellä.